Kringen

 • Contactmiddagkring:

  Deze kring is op woensdagmiddagen in het kerkgebouw. De middag wordt steeds verzorgd door een ander groepje deelnemers van deze kring: de onderwerpen zijn dan ook divers.

 • Filmkring:

  Samen zijn en elkaar leren kennen in ontspannen sfeer als broeders en zusters in het geloof. We willen dit doen door films met een boodschap te kijken. Deze avonden worden op vrijdagavond gehouden. Dit is omdat een aantal van de films mogelijk wat langer duren. De avonden beginnen om half acht ’s avonds.

 • Interactieve bijbelstudie kring:

  De kringavonden zullen in het kader staan van: Groeien in onze relatie met God, elkaar en onze betrokkenheid bij Gods werk in onze samenleving. Hoe kun je groeien als leerling van Jezus Christus? Hoe kan de gemeente een plaats worden waarin je samen met anderen de verbondenheid en liefde ervaart waar de Bijbel over spreekt en plaats is waar mensen van buiten zich toe aangetrokken voelen?
  Kortom een avond waar we samen de Bijbel opendoen en er met elkaar over in gesprek gaan. Een belangrijk moment voor de opbouw van de gemeente en haar leden/vrienden.

 • Bemoedigingskringen:

  Drie verschillende kringen bij mensen thuis waar over diverse -al dan niet-christelijke onderwerpen wordt gesproken, en we elkaar bemoedigen en samen bidden.

 • Par tea:

  Het idee is om naar iemand toe te gaan met lekkere (zoete) hapjes, koffie, thee en een gezellige aankleding van een theetafel. Na ons samenzijn nemen we de gebruikte spullen weer mee, en laten we een aandenken (bijbeltekst, cadeautje) achter.

 • Yadah kring:

  Muzikale begeleiding voor kerkdiensten. (Deze kring heeft een vaste groep mensen: na overleg en proefperiode eventueel uit te breiden)

 • Eetkring:

  Een kring waarvan de deelnemers samen koken vóór elkaar en eten mét elkaar. Door met elkaar te eten maak je tijd voor elkaar en je hebt gesprekken die er toe doen. Je ontmoet elkaar. We beginnen met een lied/gedicht/bijbeltekst of korte inleiding door één van de deelnemers voorbereid, dit zet de toon voor de gesprekken tijdens de maaltijd.

 • 20+-kring:

  Elke derde zondag van de maand komen we vanaf 19.30 uur bijeen op de Hoornbloem 111 te Apeldoorn. We praten met elkaar over actuele issues en vragen ons af wat geloof in Jezus betekent voor de dag van morgen.
  Ben jij een twintiger en wil je meer info?  Mail naar Maarten >  twintig-plus@hotmail.com 
  Je kunt natuurlijk ook gewoon meedoen. See you…